Predaj se srce - od 74. do 79. epizode - KRAJ SERIJE

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – od 74. do 79. epizode – KRAJ SERIJE – Ezra i Salih su spašeni!

By  | 

Predaj se srce – od 74. do 79. epizode – KRAJ SERIJE

74: Canan kod koga je Eren ne želi da se odvoji od njega, te ga kidnapuje. Kriju se u selu u kući jedne žene. Harputlu se pridružuje Salihu u potrazi za Erenom. Ezra krivi sebe za smrt brata i ljuta je na Saliha.
75: Ezra je ranila Davuta i uhapšena je. Neko od čuvara odluči izbaviti Ezru iz zatvora. Eren se razbolio i trebaju mu lijekove.
76: Zejnep želi da se ispoštuju običaji klana i traži Ezru. Davut je saznao da Ezra nije u Mardinu.
77: Eren je spašen. Ali zauzvrat moraju predati Ezrinu majku. Ezra je u bijegu. Harputlu odvodi Zejnep, Saliha i Erena u kuću na selu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


78: Davut pronalazi Ezru. Salih je srećan zbog sina, ali želi pomoći Ezri iako ga Emine pokušava odgovoriti od toga.
79: Davut je pronašao Ezru i Saliha. Ona je izgubila svjest i on joj pokušava pomoći. Davut ih vidi i pogrešno protumači. Međutim, jedna osoba spašava život Ezri i Salihu. Ezra je u bolnici i u životnoj je opasnosti. Salih se ne odvaja od nje. Harputlu odliči da ih sakrije sa Erenom negdje. Potrebno je da Ezra i Salih izmijene svoje živote: Ezra se treba odreći mržnje, a Salih sjećanja. Čini se da je ljubav pokucala na vrata…
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *