Presuda - 13. epizoda- Ceylin se budi u šumi sa pištoljem u rukama!

Turske Serije

Presuda – 13. epizoda- Ceylin se budi u šumi sa pištoljem u rukama!

By  | 

Engin izgubi svijest čitajući knjigu. Çinarov i Ilgazov djed pretražuje Sedinu sobu ( Enginov advokat) tražeći usb i planove za osvetu. Neva je tražila da sr vidi sa Enginom kada mu je pozlilo i sa njim je otišla u hitnoj pomoći. Ilgaz je to saznao i on dolazi u bolnicu kao i Ceylin. Ceylin dolazi za Sedom i odgovara je od odbrane ubice njene sestre. Pokazuje joj Parlu na intenzivnoj njezi, za to je kriv Engin. Çinarov djed Merdan zaprijeti Sedi inače će nauditi njenoj kćerki.
Doktor govori Parsu da je Engin otrovan, saznaju i Ilgaz i Ceylin.
Njih dvoje su gladni i odu na večeru. Pokušaju otkriti ko je pokušao ubiti Engina, pa analiziraju jednu po jednu osobu sa Enginovog spiska prijetnji. Ilgaz doda i koji romantični trenutak, govori joj da svaki put kada je vidi, vidi posebnu ljepotu. Neva je na večeri sa Junate.
Ceylin popije malo više i pita ga zašto uvijek mora biti sve pod kontrolom, da li se on ikada opusti i prepusti u životu? Da li mu je ikada došlo da se upita zašto nije nešto uradio što je želio. On se nasmiješi, došlo mu je, implicirajući na nju.
Vraćaju se u taksiju kući, ona govori da je bio loš dan zbog Engina, ali njih dvoje su bili slatki. Legne mu na rame.
Stižu u ured i tu je jako hladno. Ona legne spavati i pita ga da ostane tu dok ne zaspi. Hladno joj je pa mu traži da je zagrli. On legne kraj nje.
Ujutru, Pars im govori da su na knjizi Sedini otisci.
Yekta je kod sina u bolnici i predloži mu da sjedne u auto i pobjegne, biće i pištolj u autu. Ceylin shvata to i sakrije se na zadnjem sjedištu. Kasnije, Ceylin se budi u šumi sa pištoljem u ruci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *