Presuda - 7. epizoda- Ilgaz i Ceylin se vjenčaju!

Turske Serije

Presuda – 7. epizoda- Ilgaz i Ceylin se vjenčaju!

By  | 

Ilgaz i Ceylin se vjenčaju i ta vijest razočaraće Parsa i Nevu. Pars je nezadovoljan i tokom istrage, jer sada kada je Ilgaz Ceylin muž ima pravo da bude izuzet iz svjedočenja, tako da nema dokaza za nezakonito pribavljanje dokaza za koje je Ceylin optužena. Pars ima slomljeno srce, kao i njegova sestra Neva. Odlučan je da ne odustane od istrage i da stvori probleme u braku u koji i sam ne vjeruje.
Zafer kreće nepovratnim putem, uperi pištolj iz osvete u Çinara. Ceylin je teško da se pretvara da je sve u redu kada je sa Enginom.
Ilgaz i ona pokušavaju naći način da pošalju Engina u pritvor. Moraju biti brži od Yekte moja daje sve od sebe da spasi sina. A na putu im se nalazi i Pars koji im stvara probleme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *