Presuda - 52. i 53. epizoda - Ko je oteo Defne?

Turske Serije

Presuda – 52. i 53. epizoda – Ko je oteo Defne?

By  | 

52: Bomba koja je postavljena u Ilgazovo auto i detonirana ispred svih u dvorištu policije novi je šok za sve. Niko više nije siguran, a posebno ne Ilgaz. Za njega je jedini zadatak sada pronaći ubicu i istinu iza ubistva. U slučaju mrtve mlade, krucijalno je pronaći ko je ubica i ko je postavio bombu i prijetnje Ilgazu. Obje porodice, i mlade i mladoženje javljaju se kao osumnjičeni. Ali kao mladoženjin advokat pojavljuje se nilo drugi no Yekta Tilman. Ilgaz, Ceylin i Eren pregledaju svaki dokaz iznova i iznova. Njih dvoje stoje jedno uz drugo i pokušaju pokopati svoju ljubav u najdublje dijelove srce, ali ne mogu prestati brinuti jedno o drugom. Prijetnje ne prestaju, a Ilgaz ima sve manje strpljenja.

53: Defnina torba je pronađena na mjestu zločina i Ilgazov svijet se ruši pred njim. Metinova situacija je kritična, a zlo koje im je suprostavljeno i nepoznato sve ih plaši. Da bi pronašao Defne, za Ilgaza je vrlo značajno da riješi slučaj mrtve mlade. Svi žrtvuju svoje živote i daju sve od sebe da riješe ovaj slučaj. Çetinove tajne se otkrivaju, jedna po jedna, i najveću posljedicu ima po odnos Osmana i Eileen. Eyup, koja privuče Çinarovu pažnju neočekivano dolazi u sred događaja. Ceylin je najveća podrška Ilgazu koji vjeruje da je sve dopušteno da bi zaštitio svoje najmilije, ali neće biti lako pronaći Defne. Suočeni su sa mnogo opasnijom i ozbiljnijom prijetnjom nego što su misliti, a Ilgaz pada u veliku dilemu da bi spasio Defne. Dobija video ucjene na kom je Defne oteta i vezana za stolicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *