Presuda - 33. i 34. ep.- Vjenčanje Ceylin i Ilgaza - kraj 1. sezone!

Turske Serije

Presuda – 33. i 34. ep.- Vjenčanje Ceylin i Ilgaza – kraj 1. sezone!

By  | 

33: Ceylin i Ilgaz su razvedeni. Ona je skrhana, govori Erenu da je jako bolno sve. Ilgaz saopšti Parsu. Ceylin govori Junate da će srušiti Yektu, on joj može pomoći ili pasti zajedno sa njim. Yasim želi da se osveti Ceylin. Junate pristane na saradnju i kaže Ceylin istinu, da je Sedar ubio njenog oca po Enginovoj direktivi.
6 mjeseci kasnije, Eren ispituje Ceylin, govori joj da je tražila papir da napiše priznanje.

34: Ilgaz dolazi do Ceylin i pita je da li zna nešto što mu ne dogovori. Ceylin govori njemu, Erenu i Parsu da je Serdar priznao Junate i Yekti da je ubio njenog oca. Ilgaz je pita zašto je tako tvdoglava. Ona veli da je ona Ceylin, djevojka koju je zavolio zbog njene tvrdoglavosti. Osman govori Yekti da Ceylin želi da ga uništi. Ilgaz govori Çinaru da će izaći uskoro, Serdar je ubica. Junate dolazi kod Neve, gotovo je, ne radi više sa Yektom. Zagrle se.
Lachin glumi Yekti kako ne može živjeti bez njega. Ceylin i Ilgaz se grle, uspjeli su. Odlaze u šetnju, ruku pod ruku. Policija upada u Yektinu kancelariju, hapse ga. Çinar izlazi iz zatvora. Ceylin govori Ilgazu da ne može da živi bez njega, poljube se. Sezona završava vjenčanjem Ilgaz i Ceylin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *