Presuda - 50. i 51. epizoda - Eksplozija bombe u Ilgazovom autu!

Turske Serije

Presuda – 50. i 51. epizoda – Eksplozija bombe u Ilgazovom autu!

By  | 

50: Postoje neke situacije u životu kada ni najveća ljubav nije dovoljna za spas, a Ceylin i Ilgaz sada moraju naučiti da budu jedno bez drugog. Indirektno su suprostavljeni u novom slučaju. Dvije ožalošćene porodice, očajne zbog bjekstva mlade na dan vjenčanja pojavljuju se kao bomba u životima Ilgaza, Ceylin, Parsa i Erena. Ali ima mnogo stvari skrivenih iza ovog događaja, a izgledalo je da je riječ o jednostavnom slučaju nestanka. Yekta se bori sa Halukovim slučajem, nailazi na neočekivanu podršku i otvorena vrata za njega. Çinar obeća da će očuvati povjerenje svog djeda, novi put u životu čeka Merdana. Uprkos problemima među njima, za Ilgaza i Ceylin je najvažnije da pronađu istinu. Ali telefonski poziv upućen Ceylin mijenja cijeli slijed događaja.

51: Ceylin je u novoj dilemi. Prijeteći poziv koji je primila u vezi slučaja stvara novu tenziju između Ilgaza i nje, sa kojim već ima zategnut odnos. U istrazi mlade pronađene mrtve na dan vjenčanja, Ilgaz i Eren su na korak da saznaju šta se to desilo. Sa svakom otkrivenom istinom, čudni odnosi se otkrivaju. Yekta želi što bolje da upozna sina Omera, ali njegovo ponašanje će ga iznenaditi iz dana u dan. Ilgaz se plaši da neće uspjeti donijeti pravdu. Ali niko uključujući njega nije svjestan kolika je opasnost pred njima. Bomba je postavljena u Ilgazovo auto i detonirana pred svima u policijskom dvorištu. Pars je povrijeđen. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *