Presuda - 54. - Mladoženja Salim je umiješan u Defnin nestanak

Turske Serije

Presuda – 54. epizoda – Mladoženja Salim je umiješan u Defnin nestanak?!

By  | 

Defnin video duboko povrijedi sve, posebno Ilgaza i Ceylin. Što je započelo sa malom varnicom, sada prerasta u ogromni požar. Ilgaz čini sve što je u njegovoj moći da promijeni situaciju. Slučaj mrtve mlade je riješen, ali niko nema namjeru da pusti na miru mladoženju Salima. Svaki dijelić informacije od njega važan je da pronađu Defne. I dalje je veo misterije obavijen oko Salima. Ilgaz je slomljen i ruši sve pred sobom nakon što vidi malu sestru u takvom stanju. Uslovljen je da pusti Salima da bi došao do sestre. Ceylin ga savjetuje da ostavi po strani svoju pravednost i ako treba, pustiće 70 krivih ljudi da bi oslobodili Defne.  Svi su ujedinjeni da pronađu Defne, a Çinar sarađuje sa Eyüp koji priča sa njim kao svjedokom. Kada je Salimova krivica otkrivena, Yekta i Omer smišljaju novi plan da preokrenu Ilgazov očaj u svoju prednost. Ilgaz, Ceylin, Pars i Eren donose brzu odluku, ali vrlo bolan slijed događaja ih čeka na putu kom ne vide kraja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *