Presuda - 61. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 61. epizoda!

By  | 

Omer daje Ceylin metak i otkriva joj da je Yekta htio uništiti Ilgaza u slučaju sa Burakom. Ceylin, Ilgaz, Eren i Derya se suoče sa Yektom. Yekta je odveden u pritvor takođe, jer je Omer dao izjavu da je sve Yektino djelo. Ilgaz smisli plan da puste Omera i okrive Yektu kako bi otkrili sa kim Omer sarađuje, ko stoji iza njega. Yekta je bijesan jer misli da su ga izdali. Osman saznaje da su Parla i Çinar zajedno. 

Ilgaz, Ceylin, Eren i Derya smisle plan kako da uhvate kriminalnu organizaciju i umjetnine koje krijumčare i uspiju u svom planu. Sumnjaju da Ozcan pomaže Omeru. Omer nakon što je oslobođen, dolazi do Lachin koja pobjegne kod Ceylinine majke. 

Ceylin otkriva Yekti plan i on sarađuje sa njima, i dalje je u pritvoru. Turgut Ali odlazi jer mu je kćerka bolesna. Eren i Ilgaz saznaju da tužilac pomaže Omeru, samo je pitanje koji? Ubjeđeni su da je Ozcan u pitanju. 

Eileen i Osman imaju ročište za razvod braka i Osman ubjedi sudiju da im da još vremena. Gokhan napravi požar u školi i otima Parlu. 

Ilgaz ispriča Turgut Aliju njihov plan i on se složi, idu pronaći Ozcana. Međutim, prava istina izlazi na vidjelo kada Ilgaz sazna da je upravo taj čovjek koji je sa njim u autu odgovoran za sve. Pokušao mu je uništiti karijeru i život. Kada se suoči sa njim, Turgut Ali uperi pištolj u njega. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *