Presuda - 74. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 74. epizoda!

By  | 

Džejlin se nesvjesno nađe licem u lice s ubicom kojeg traže. Merdžanin nenamjerni boravak usred incidenta biće dovoljan da Ilgaz poludi. Svi postanu Okanovi taoci koji preko telefona traži od Ilgaza da pronađu odgovarajuće srce za transplataciju njegovom bolesnom sinu inače će upucati sve.
Policija na čelu s Ilgazom, moraće blokirati Tilemenovu zgradu svim svojim jedinicama. Upravljanje ovom krizom, gdje emocionalni faktori također dolaze u igru, biće vrlo teško za sve.

Oni koji ostanu unutra, pokušaće kontrolisati situaciju na svoj način, nesvjesni što se događa vani.
Osman i Činar, koji jedva uspijevaju skupiti Kadiru novac, nadaju se isplatiti sve svoje dugove i prekinuti vezu. Ali, Kadir ima drugi plan za njih. S druge strane, Osman nije svjestan Ajlininog bijesa koji ga čeka i vrijeme je da se sukobe.
Svi članovi obitelji su na oprezu zbog Džejlin i Merdžan. Džejlin će se jako truditi iznutra, a Ilgaz izvana kako bi spriječili da Merdžan, koju pokušavaju izliječiti od rana iz prošlosti, ne doživi nove.
Ilgaz uz Jektinu pomoć spašava Merdžan dok su ostali zarobljeni. Počinje transplatacija njegovom sinu i kada Okan vidi da Merdžan nema, a Jekta mu sa osmijehom saopšti da je odvedena, Okan upuca Jektu, a onda saznaje za sina. Džejlin i Lačin plaču i pokušavaju spasiti Jektu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *