Presuda - 78. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 78. epizoda!

By  | 

Operacija protiv organizacije koja je Ilgaza čak suočila i s glavnom tužiteljicom, privedena je kraju. Svi, uključujući i glavnu tužiteljicu, su raskrinkani. U incidentu u kojem su ponekad dolazili i do vrućih sukoba čeka se smrt koja će sve šokirati kada dan počne biti svjetliji. Metin je poginuo tokom operacije i svi su skrhani.

Cijela policija, posebno Ilgaz I Eren, bit će mobilizovana kako bi se što prije uhvatili bjegunci Nadide i Kadir. S druge strane, iznenadni telefonski poziv koji će stići Efeu poremetiće sve ravnoteže i bit će dovoljan da mu uzdrma život.

Problemi čekaju Osmana i Činara, koji se više ne suzdržavaju ispričati što znaju u vezi Kadira, s kojim se moraju suočiti u privatnom životu, kao i sa svojim porodicama i sa samima sobom. Jekta, Džejlin i Parla će učiniti sve što mogu da pruže pravne usluge žrtvama organizacije.

Potpuno nova prekretnica čeka vezu između Džejlin i Ilgaza, gdje bez obzira koje od njih padne, drugo pruža ruku prema njemu/njoj i svaki put ga čvrsto zgrabi i podigne. Odluka koju će donijeti Ilgaz, koji je suočen s ambicijom osvete oca u dilemi “što je pravednije”, duboko će pogoditi sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *