Presuda - 82. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 82. epizoda!

By  | 

Razgovor s Ilgazom je imao neočekivani uticaj na Džejlin. Ona želi biti sigurna je li zadovoljna životom u kojem se nalazi i situacijom u koju ju je sudbina dovela.  Osjeća se zaglavljenom između onoga što je rekla Ilgazu i onoga što nije mogla reći. Pronalazak Jigita mrtvog šokirao je sve. Cijela porodica je osumnjičena.

Dok Džejlin pokušava razotkriti porodične tajne, saznaće da i Yekta, koji je uvijek pored nje, nešto skriva od nje. Merdan se sprema doći do Kadirovog tajnog bogatstva s planom koji je napravio s Osmanom.

Čınar se, s druge strane, dobro slaže sa svojim novim prijateljima. Vijest o smrti koju će mu Kuršat donijeti biće signal za potpuno drugačiji put za Čınara. Fıratova prisilna prisutnost u Jigitivom slučaju otvorila je prazninu u odnosu između Džejlin i Ilgaza. Veze koje su predodređene da budu testirane dovoljno su jake da se nose s ovim problemom. No ovaj put, čini se da se udaljenost između njih neće lako popuniti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *