Presuda - 84. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 84. epizoda!

By  | 

Dok su Džejlin i Ilgaz rješavali napetost između njih, Idžlalin dolazak pogodio je njihov život ponovo. Priča iz prošlosti koju nikada prije nije čula čeka Džejlin, koja je bila potresena nakon što je svjedočila razgovoru Ilgaza i Idžlal u sobi za ispitivanje.

Događaji koji su započeli kada je Jigit pronađen mrtav postali su još teži za objasniti sa ubistvom njegovog brata Mustafe, koji je bio tajni svjedok.

Posljednja zavjesa misterije oko Dženetine porodice koja se na prvu čini kao obična porodica biće razotkrivena i otkriće se sve skrivene istine.

Stvari se nikako ne smiruju u porodici Kaja, koja još nije preboljela gubitak oca. Nakon što je Merdan pritvoren pod sumnjom da je ubio Kadira, sve strelice sada pokazuju na Činara kao osumnjičenika.

Činarovo putovanje ide prema nepoznatom kraju koji će uništiti sve oko njega. Nerazriješiva ​​situacija čeka Džejlin, koja ne oklijeva u korištenju sporedne staze za svoje voljene.

Tako zapinje između obećanja koja je dala Ilgazu, Činara koji čeka da bude spašen, Idžlal koja će pronaći istinu i svoje porodice koja bi trebala stati uz nju. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *