Presuda- 87. epizoda!

Turske Serije

Presuda- 87. epizoda!

By  | 

Dok Džejlin mora braniti Yektu pred krivičnim sudom, Ilgaz pokušava otkriti ko je umro u kući u koju je provaljeno zbog krađe.

Efe ima odsječenu glavu nepoznatog porijekla, a Eren prašnjave stare dosjee. Sve dok se s Tugče nepovratno ne promijeni svačiji dnevni red.

Eren vidi Kubilaja, koji je njegovu kćer zaključao na terenu i zavezao na stolu, kao prvu osobu odgovornu za ono što se dogodilo. Koraci koje poduzima u ljutnji uzrokovat će da mu se zatvore mnoga vrata.

 S druge strane, Yektu čeka svadba, koja je dolaskom Idžlal uvučena u ćorsokak. Ruka za koju se Yekta nada da će ga držati dok pada u rupu bez dna, gurnut će ga još dublje. Džejlin i Ilgaz mobiliziraju sve što imaju za Tugče svim sredstvima koja imaju. S druge strane, moraju obuzdati Erena, za kojeg misle da neće moći zadržati mir, stati uz njega i reći mu istinu. 

Saznanje da mu je kćerka jedva preživjela i da je silovana ubija Erena. Efe se teško nosi sa ovim što se desilo i što je nije zaštitio. Spremni su za osvetu. Eren nalazi snimak nesretnog događaja i skrhan je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *