Prkosna ljubav – 98. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 98. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 98. epizoda

Isadora naređuje Rodolfu da spreči Kamilu da uzme stvari sa ranča, ali on to odbija. Ona potom podseća sve zaposlene da od sada moraju da slušaju njena naređenja, a kome ne odgovara, može slobodno odmah da napusti imanje.
Amanda podeli sa advokatom Baserom da će reći Nataliji istinu da je Dionisio njen otac, sada kada zna da radi za njega.
Isadora naređuje Piedad da ukloni sve Monterdeove porodične slike.
Kajetano posećuje Isadoru, a ona mu kaže da su Agustina i Kamila postale veoma grube prema njoj, nazivaju je kradljivicom. Kajetano je pita da li želi da Pablo ostane na ranču i radi za nju, a ona mu sva fina odgovara da Pablo može da ostane na svom radnom mestu.
Otac Anselmo veli Danijelu i Kamili da mu je komandant Huarez otkrio da je Alonsova i Himenina nesreća bila smišljena, ali da je Tolentino siguran da je Isadora bila u crkvi kada se nesreća dogodila. Doda da otac Baldomero nije umro od srčanog udara i da će morati da ispita Isadoru.
Rosario se poverava ocu Anselmu da je ona biološka majka Alonsa Laskana i da mu je pomogla da umre jer je to tražio od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *