Prkosna ljubav – 79. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 79. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 79. epizoda
Bruno traži od Himene isplatu u dolarima jer će morati da napusti zemlju.
Isadora i dalje pokušava da osvoji Kajetana.
Ipolito je iznenađen kada ugleda Piedad na groblju i tom prilikom joj potvrdi da je video kako Leonsio baca Fidensovo telo u ponor. Doda da ih je Hulijan tražio. Piedad mu otkriva da je Leonsio ubio i Hulijana, ali da već robija za sva nedela koja je učinio.
Kamila nudi Pablu da održi svadbu na njenom imanju, a Marijano predlaže da on i Kamila budu kumovi. Isadora prokomentariše Kamili da je Marijano očigledno mnogo voli, a njegova ćerka Ana je prihvata. Kamila taj komentar smatra neprikladnim jer je bila udata za njenog (Isadorinog) sina Alonsa. Isadora veli da je za brak potrebno dvoje, na šta Kamila prokomentariše da je u njenom slučaju bilo potrebno troje, na račun toga što se ona (Isadora) oduvek u sve mešala. Čak štaviše, smatra da je Alonso takav kakav jeste zahvaljujući njoj, bolje da je ostao siroče jer je ona svakako uvek bila okrutna prema njemu, u tolikoj meri da čak sumnja da mu je prava majka. Nikako ne želi poći njenim stopama kada bude imala sopstvenu decu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


SVE EPIZODE su OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site