Prkosna ljubav – 97. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 97. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 97. epizoda

Tolentino potvrđuje da je Isadora bila u crkvi na dan kada je Alonso imao saobraćajnu nesreću.
Kamila kaže svojoj majci da je Alonsov testament validan i da će biti veoma teško vratiti ranč La Malkerida, ali da će ona ipak pokušati.
Isadora i Dionisio zahtevaju da im gospodin Estevez da 51% udela u turističkom kompleksu jer oni njemu daju ranč La Malkerida. Estevez pristaje i traži da mu pokažu dokumente koji dokazuju da je Isadora legitimni vlasnik ranča. Isadora mu pokazuje testament kojim je ranč registrovan kao njeno vlasništvo. Ona ubrzo kaže Dionisiju da se osigurala, i da ima alibi: kada je odlučila da ubije Alonsa, otišla je u crkvu da bi svi tamo mogli da je vide, i sve je išlo po njenom planu.
Agustina vređa Isadoru, a Isadora je udara i govori joj da je niko neće vređati u njenom domu. Dionisio kobajagi brani Agustinu.
Natalija se poverava majci da je pristala da radi za Dionisija kako bi dobila neke informacije koje bi pomogle Danijelu, ali plan je propao jer Isadora preuzima ranč La Malkerida

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *