Prkosna ljubav – 50. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 50. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 50. epizoda
Isadora govori Fransisku da zna da je jako siromašan i da bi zato trebao biti srećan jer će mnogo zaraditi za ono malo što mora da obavi. Fransisko želi znati koliko će dobiti jer ne zna šta tačno mora učiniti. Isadora mu kaže da je njegov sin nasledio bogatstvo kojim ne može raspolagati jer je begunac, pa će to nasledstvo prepisati na njega, a on će pregovarati o prodaji imanja La Malkerida sa njom i njenim partnerima.
Ileana ispriča Luzmi da se Pablo posvađao sa roditeljima, a oni su mu zapretili da će ga se odreći ako je oženi. Doda da je nepošteno da Pablo izgubi sve zbog deteta koje nije njegovo, i da bi bilo najbolje da ga ostavi ako ga voli.
Dionisio govori Agustini da sada kada su se venčali, treba da zna da on ne voli da ga se o svemu ispituje.
Marijano pokazuje Kamili snimak iz banke, a nju začudi kada ugleda Himenu.
Luzma suznih očiju govori majci da je Leonsio na slobodi, ali Piedad neće dopustiti da joj naudi. Otići će u svoj rodni grad kako bi saznala nešto o Fidensiju jer ima osećaj da je Leonsio povezan sa njegovim nestankom.
Luzma govori Pablu da bi bilo najbolje da ode u inostranstvo na studije kao što je planirao. Život joj se promenio i moli ga da ode ako je zaista voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *