Raees

Indijski filmovi

Raees

By  | 


Raees 
Prevod:Čitateljka Sara.Hvala. 🙂
Raees ( Vealthi)
je film o f kriminalu iz 2017. godine u režiji Rahula Dholakia, fim producira Gauri Khan, Ritesh Sidhvani i Farhan Akhtar pod  zastupnistvom produkciskih kuca Red Chillies Entertainment i Ekcel Entertainment. Glavne uloge su zvezde Shah Rukh Khan, Mahira Khan i Navazuddin Siddikui. Pricalo se da je film zasnovan na životu kriminalca Abdul Latifa , ali filmski stvaraoci su to negirali, rekavši: ” filmu je čista fikcija , i nije zasnovana na bilo kojoj osobi, živioj ili mrtvoj . Film je objavljen 25. januara 2017.

Direktor:Rahul Dholakia.Producenti:Ritesh Sidhwani Farhan Akhtar Gauri Khan.Pisci(scenaristi):Rahul Dholakia Harit Mehta Ashish Vashi Niraj Shukla.Glumci:Shah Rukh Khan Mahira Khan Nawazuddin Siddiqui.Muzika: Ram Sampath JAM8 OmGrown Kalyanji–Anandji Background Score: Ram Sampath.Kinematografija:K.U. Mohanan.Montaza:Deepa Bhatia.Producentske kompanije:Red Chillies Entertainment Excel Entertainment.

Izlazak:25 Januar 2017.

Trajanje:143 minuta

.Zemlja:Indija.

Jezik:Hindi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site