Ramo 39. epizoda!

Ramo

Ramo 39. epizoda!

By  | 

Ramo 39. epizoda!

Ramo, koji upada u Serifovu zamku, misteriozno nestaje. Hasan deli ovu informaciju sa Sibel i ostalom porodicom. Cela porodica je zabrinuta i pitaju se šta se desilo Ramu.Šibel odmah preduzima akciju da pronadje Rama, dok Hasan pokušava da pronadje Dogu.

Dogu, koji je zarobljen od strane Silahtara susreće se licem u lice sa smrću. Kaptan daje užasan zahtev kako bih kaznio Ramo. Hasan i njegova porodica su u velikoj nevolji jer žele da preduzmu akciju kako bih našli Rama.Šibel odlazi kod Mazhara kako bih saznala gde je Ramo, ali odgovor koji dobija je iznenadi.U medjuvremenu, Ramo se susreće sa najvećim testom u životu. Serif se bori na sve načine da ga porazi, ali shvata koliko je Ramo jak.

Šibel troši i poslednji atom snage da nadje Rama, ali bez rezultata.Hasan konačno uspeva da udje u trag Ramu. Oni se bore zajedno, a Serif ih čeka…

Sve epizode serije Ramo

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site