Ramo 8. i 9. epizoda!

Ramo

Ramo 8. i 9. epizoda!

By  | 

Ramo 8. i 9. epizoda!

8. epizoda

Sulejman, koga je Ramo tražio godinama kako bi se osvetio zbog smrti svog oca, sada je pred njim. On je fino razradio plan, kako bih ga ubio. Alpajinov brat je ubijen tokom pucnjave. Alpaj započinje veliku operaciju. Yavuz kaže Ramu fda neće biti sa njim u ratu koji je započeo. Ramo je izazvan, ali je spreman na sve da spasi svog brata Fatiša. Ipak, Ramov i Šibelin plan da spasu Fatoša srušen je neočekivanim potezom.

9. epizoda

Ramo preživi Alpajov napad u poslednjem trenutku. Yavuz koji je spasio Rama, odlučuje da igra sa otvorenim kartama. Kao rezultat neočekivanog Alajanovog napada, kvart zadesi požar sa mnogo žrtava. Hasan i Sahin su zatočeni i uzeti kao taoci. Sibel i Neko su takodje taoci.Aplaj pregovara sa komisijom Adana u zamenu za taoce.Život taoca zavisi od te ponude. Njegov naslednik koristi napade i otima Sulejmana. On želi samo da sazna istinu o sebi. Ramo nije u prednosti što se tiče vremena. On nema mnogo vremena da spasi svoju voljenu.Da li će u tome uspeti?

Sve epizode serije Ramo

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site