Ranjene ptice od 100. do 102. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 100. do 102. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 100. do 102. epizode!
100 epizoda
Asli otkriva Melis kako su Levent, Merjem i Omer proveli noć kampujući skupa ispred konaka. Asli koristi svaku priliku kako bi se približila Bahadiru. Dogan pokazuje Ajše fotografije na kojima njen Džemil druguje sa drugom ženom. Ajše je silno potresena, ali i svesna da on na to ima pravo. Neriman otkriva kako Nurgul nešto krije i Tekinu šalje broj koji ona neprestano zove. Tekin je ljut i želi saznati o čemu se radi. Omer je tužan jer će se uskoro rastati od Leventa i Merjem. Levent odlučuje kako se Nurgul mora podvrgnuti DNK analizi kako bi bili sigurni da je Omer njeno dete.
101 epizoda
Kada Levent zatraži da Nurgul uradi DNK test, Nurgul je uplašena. Tekin je uverava da se ne brine jer ima plan i za to. Dogan otkriva da je Nurgul krila da ima sina i sestru koje izdržava. Tekin uključuje Melis u plan kako da spreče Leventa da otkrije da Nurgul nije Omerova majka. Omer je sve više nervozan i ne želi ostati kod Nurgul.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site