Ranjene ptice od 91. do 93. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 91. do 93. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 91. do 93. epizode!
91 epizoda

Melis otkriva kako Levent traži prsten za Merjem što je mnogo razljuti.Onas se još više uspaniči kada
nestane Omerova slika iz detinjstva pomoću koje bi Levent mogao saznati da je on njegov sin. Bedrije nastavlja mučiti Ajšu, te ona pokušava otići, ali  brine je  što bi time povredila  svoju majku. Merjem odlučuje sve ispričati Leventu u vezi Omerove majke.

92 epizoda

Merjem skuplja hrabrost i pokušava razgovarati sa Leventom, ali on odlaže razgovor kako bi mogao razmotriti ponude prstenja koje su mu tog trena stigle. Melis doživljava nervni slom kada shvata da Levent namerava zaprositi Merjem. Asli odlučuje pozvati Bahadira u  bioskop  i Hulija je van sebe što to ne može sprečiti. Za vreme večere, ponovno dolazi do svadje između Leventa i Melis, kada joj on otme kutiju sa prstenom iz ruke. Gospođa Ulvije je srećna što je njen sin odlučio okrenuti novu stranicu u svom životu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!