Ranjene ptice od 94. do 96. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 94. do 96. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 94. do 96. epizode!
94 epizoda
Merjem je tužna što će Omer otići daleko od nje.. Durmuš se pokušava umiliti Nurgul i zadobiti njenu pažnju. Ajše kupuju odeću za bebe, tužna što joj je brak samo farsa I što neće imati dete.Melis i Tekin spremaju novi plan kako bi sprečili Leventa da zaprosi Merjem. Levent i Omer uređuju ambijent kako bi iznenadili Merjem, ali se svi skupa suočavaju sa još većim iznenađenjem kada na isto mesto dodju Melis i Nurgul i naprave scenu.
95 epizoda
Levent je besan nakon što sazna da Omer nije Merjemin brat, te daje Merjem svo vreme od njega to krila. Merjem je očajna zbog toga. Melis je presrećna jer je pokvarila Leventu plan da zaprosi Melis. Bedrije i dalje ne odustaje od ideje da razdvoji Džemila i Ajše. Levent je očajan jer se njegovi snovi o porodici s Merjem i Omerom ruše, te odvodi Omera kako ga ne bi predao Nurgul. Asli je srećna jer je Bahadir vodi u bioskop, te to govori Huliji.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site