Rat ruža 105. i 106. epizoda!Džahide umire na Omerovim rukama!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 105. i 106. epizoda!Džahide umire na Omerovim rukama!

By  | 

Rat ruža 105. i 106. epizoda!Džahide umire na Omerovim rukama!
Omer čuje da je Gulru trudna, te traži objašnjenje.Gulfem mu govori da je trudna već 4 meseca.Gulru govori Omeru da se to njega ne tiče jer je ona udata žena.Džihan dolazi i napada Omera, te mu kaže da se kloni njegove žene i bebe.Omer govori Gulfem da on ne veruje Gulru i da smatra da to nije njegova beba.
Gulfem upoznaje Tibeta Jalčina.Gulfem vraća Halide u kući.Gulru je u šoku kad je vidi i uplašena je za život svoje bebe, te donosi odluku da ode iz vile sa Džihanom.

Džahide od Gulfem saznaje da je beba Omerova.Njoj se sloši, ali se nada da ipak to nije njeno unuče.Gulfem pravI zabavu.Omer dovodi Džahide koja je u lošem stanju.Kada vidi Gulru, Džahide se sloši i pada na Omerovim rukama.Džahide govori Omeru da ako Gulru nosi Hakimoglu dete, da ne ostavlja dete toj ženi.Džahide umire u Omerovim rukama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *