Rat ruža 123. i 124. epizoda! Gulru još jednom povredi Džihana!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 123. i 124. epizoda! Gulru još jednom povredi Džihana!

By  | 

Rat ruža 123. i 124. epizoda! Gulru još jednom povredi Džihana!

Gulru nalazi sakriven dnk test i potvrdjuje ono što je čula- da Gulfem nije Sipahi.Tibet izlazi na večeru sa Gulfem, ali jedna devojka ih prekida, što Gulfem razbesni.Da li se Gulfem zaljubljuje u Tibeta?
Gulfem i Gulru razgovaraju.Gulru je ubedjuje da neće ponovo povrediti Džihana zbog Omera.Gulfem joj govori da obe znaju da se Džihan promenio i da ga možda neće povrediti ako ona bude sa Omerom.Gulru provocira Gulfem na kontu prezimena.

Čiček saznaje da je Selin-Tanerova bivša Gulrina asistenkinja i da je Gulru toga svesna.
Gulru predaje svim novinama vest da Gufem nije kćerka porodice Sipahi.Džihan je u šoku kad shvati da mu je Gulru ponovo zabola nož u ledja.Gulfem za to saznaje i u šoku je.Gulru se smeje!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *