Rat ruža 28. epizoda!Omer priznaje Gulru da je voli! - Turske-Serije.Net

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 28. epizoda!Omer priznaje Gulru da je voli!

By  | 

Rat ruža 28. epizoda!Omer priznaje Gulru da je voli!
Ispred bolnice, Gulru govori Omeru da od stida, zbog svoje sestre ne može ni da ga pogleda.On je podseća da nisu završili razgovor iz bolnice, te je špita zašto se udaje za Mrerta. Hgulru mu priznaje istinu.Govori mu da se stidi, ali da je Halide rekla njenom ocu kako ga je zavela ( misli na njega-Omera ).

Omer odlazi kod Gulfem i ljut je što se Halide meša u njihov privatni život.Gulfem iskritikuje Halide pred Omerom.Omer kasnije razgovara sa Salihom.

Jondža upada u Tanerovu kuću i pravi scenu, a kasnije moli Gulrru da joj pomogne.Gulfem ucenjuje Gulru da mora da se uda za Merta ili će ona njenom ocu ispričati istinu o Jondži.Gulru se nalazi sa Mertom i zakazuju venčanje za 3 dana,te o tome obaveštavaju Saliha.Omer dolazi i to čuje.

Gulru je u venčanici.Omer joj priznaje svoja osećanja i pita je da krene sa njim i otpočnu zajednički život.Gulru uplakana odlazi.Omer predaje otkaz u bolnici i uzima čekiranu kartu.Gulfem saznaje da je Omer dao otkaz.Venčanje Gulru i Merta je u toku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *