Rat ruža 54. epizoda!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 54. epizoda!

By  | 

Rat ruža 54. epizoda!

Gulru nije spremna da bude intimna sa Džihanom, te joj on kaže da će je čekati.Gulfem govori Džihanu da je Gulru sa njim samo napakostila njoj, te ga moli da se odmah razvede.Džihan na to ne pristaje.Džihan i Gulru useljuju njene stvari u vilu, te ujutru doručkuju kao pravi bračni par.

Gulfem odlazi lod Omera i moli ga da prijavi Džihana što je dva puta nasrnuo na njega, kako bi ga proglazili mentalno neuračunljivim i kako bi se brak poništio.Omer pokušava da joj objasni da joj brat nije duševni bolesnik i da ne može neurološke napade smatrati mentalnim oboljenjem.

Gulfem zove mentalnu bolnicu i oni vežu Džihanu košulju i odvode ga.Gulru viče Džihanovo ime i doziva ga.Džihan doziva Gulru.Omer dolazi i kaže im da stanu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *