Rat ruža 56. epizoda!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 56. epizoda!

By  | 

Rat ruža 56. epizoda!

Gulru je u pritvoru.Džihan je i dalje bez svesti.Došlo je vreme sudjenja.Novinari pitaju Omera koga je došao da podrži Gulru ili Gulfem.Tokom sudjenja sud izriče odluku da zbog jakih dokaza do sledećeg sudjenja Mert i Gulru će ostati u zatvoru.Džihan se budi.Dujga odlazi kod Gulfem i moli je da spasi Merta i ona nju neće tužiti, ne želi čak ni prebijene pare.
Sudjenje je ponovo u toku.Gulrina porodica shvata da ako nema Džihana, nema ni pravde.Omer pokušava da udje u Džihanovvu sobu, ali ga zaustavljaju 2 policajca iz obezbedjenja koje je Gulfem postavila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *