Rat ruža 69. i 70. epizoda! Gulfem je trudna?!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 69. i 70. epizoda! Gulfem je trudna?!

By  | 

Gulfem je trudna?!

Nakon što Gulfem udje, Gulru govori Halide da je ta tema zatvorena.Kasnije, Halide govori Gulru da je pokušala da je prevari sa lažnim izveštajem, ali da nije uspela u tome.Halide ovog puta poriče da je ona Gulfemina majka.Preti joj.Gulru pita da li će ponovo pokušati da je ubije?

Tenzija izmedju Omera i Gulru raste, jer su pod istim krovom.Gulru planira da iz arhive bolnice uzme podatke koji dokazuju da je Halide Gulfemina majka.Uskoro je i Džihanov rodjendan.
Jondža ucenjuje Ševketa slikama, on je gurne u ljutnji, ona pada i udarta o ivičnjak betona, te se onesvesti.Ševket je baca u šumu.

Gulfem, pred Gulru srećno obaveštava Omera da je trudna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site