Rat ruža 57. ep.! Gulfem napušta vilu!?

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 57. ep.! Gulfem napušta vilu!?

By  | 

Rat ruža 57. ep.! Gulfem napušta vilu!?

Sudija želi da kaže odluku i izrekne kaznu, ali Omer dolazi sa Džihanom u kolicima i sprečava ga u tome.Džihan svedoči i govori istinu.Gulfem ga moli da to ne čini, te je izbace iz sudnice.Džihan kaže da on nikog neće prijaviti.Sud izriče Mertu kaznu od 1 godinu i 3 meseca u zatvoru zbog pretnje pištoljem i upada na tudji posed, ali pošto je kazna manja od 2. godine poništava se.Gulru je takodje oslobodjena.

Džihan saznaje da su Gulrine sestre napustile kuću.Gulru saznaje od Džihana da je izgubio deo pamćenja od šoka, te da se ništa ne seća u vezi te noći.On joj kaže da mu je Omer sve ispričao šta se dogodilo i da je on to zapamtio.Kaže da ju je Omer spasio.

Mert saznaje da je Dujgu iscepala ček kako bi ga spasila.Gulfem želi da Džihan i Gulru potpišu predbračni ugovor.Džihan je ljut i cepa isti iako ga je Gulru potpisala.Džihan je ljut i svadja se sa Gulfem.Gulfem napušta vilu.Omer planira da napusti bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *