Rat ruža 83. i 84. epizoda!Omer napušta vilu i želi da se razvede od Gulfem!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 83. i 84. epizoda!Omer napušta vilu i želi da se razvede od Gulfem!

By  | 

Omer napušta vilu i želi da se razvede od Gulfem!

Omer se suočava sa 3 najvažnije žene u njegovom životu.Omer saznaje istinu I govori im da kada je dolazio nadao se da njegova žena I majka ne mogu počiniti takav zločin I da Gulru se ne može zbog toga udati za Džihana.On govori da su sve tri ove večeri pokazale ono što je najgore u njima.

Kasnije, Omer želi da napusti vilu.On to čini dok ga Gulfem moli dad a još jednu šansu njihovom braku.Omer je osdlučan I kaže Gulfemda traži razvod od njega, ili će to učiniti on.Džihan je ljut što da je Gulru slagala gde je bila, te sam odlazi u šetnju, a kasnije I na bazen da pliva.Gulfem I Gulru su srećne što vide njegov napredak.

Džahide se slošilo i ona je u bolnici.M,erbure je svo vreme uz nju.Ujutru, lekari ne uspevaju da probude pacijentkinju.

Gulru odlazi u hotel u kome je odseo Omer.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *