Rat ruža 71. i 72. epizoda! Gulfem je izmislila trudnoću!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 71. i 72. epizoda! Gulfem je izmislila trudnoću!

By  | 

Gulfem je izmislila trudnoću!

Omer se seća kako mu je Gulfem rekla da lažni brak treba da uključi i lažni medeni mesec, lažnu ljubav, a i lažnu trudnoću…Gulru je dosta povredjena.Omer govori Gulfem da je otišla predaleko sa lažiranjem trudnoće.Halide je srećna, te čestita Gulfem.Džihan čuje da mu je sestra trudna, te je srećan što će postati ujak i brine se o Gulfem, jer misli da ona stvarno nosi bebu.

Gulru je povredjena, te viče na Omera, pita ga kako je mpogao da dodirne Gulfem i kaže mu da ona nije dodirnula svog muža.Ona mu govori da je mnogo boli ova situacija, ali on misli da je njana bol lažna.
Jondža je u bolnici i njeno stanje je kritično narednih 48 sati.

Jondžino stanje je stabilno.Gulru saznaje da je Ševket napao Jondžu i sa dokazima odlazi kod njega kući, gde Omer i Gulfem večeraju sa porodicom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *