Rat ruža 61. i 62. epizoda!Omer je živ!Džihan traži razvod od Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 61. i 62. epizoda!Omer je živ!Džihan traži razvod od Gulru!

By  | 

Omer je živ!Džihan traži razvod od Gulru!

Nakon što čuje da je Omerov brod potonuo i da Omera nisu našli, Gulru gubi kontrolu i pada u nesvest.Gulru se suprostavlja Džihanu kako bi tražila Omera.Omer i Gulru se nadju oči u oči u tamnoj noći.Gulrem koristi ovu priliku i potpuno preovladava Džihanu, te tera Gulru da potpiše zahtev za razvod koji je Džihan potpisao.Ona je i ucenjuje.
Nakon što Gulru potpiše papir o sporazumnom razvodu, ona odluči da se bori da ostane sa Džihanom dok ne ostvari svoj cilj.Odlazi u spavaćici kod Džihana kako bih mu dokazala svoju ljubav.Džihan je popio veliku količinu lekova i pada bdezsvesti.
Nakon lekarskog pregleda Džihan je dobro i on i Gulru odlaze na sudjenje.Iako se Džihan izjasni da pristaje na razvod, Gulru govori da se ne želi razvesti, te moli Džihana da da novu šansu njihovoj ljubavi.Džihan pristaje!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *