Rat ruža 99. i 100. epizoda! Omer dolazi kod Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 99. i 100. epizoda! Omer dolazi kod Gulru!

By  | 

Rat ruža 99. i 100. epizoda! Omer dolazi kod Gulru!
Omer je zbunjen što vidi Džihana ponovo kod Gukru, te pita Gulfem i traži od nje objašnjenje za Džihanov postupak.Gulfem govori Sevgi ( Džihanovo medicinskoj sestri) da predje kod Merta u kuću koju je iznajmio.
Gulru i Džihan ne odlaze na sud zbog razvoda, te suna papiru i dalje muž i žena.Gulru od Čiček saznaje da je Omer došao u Tursku na 7 dana.Gulru u novinama vidi članak i sliku Omera oi Gulfem, te poludi od besa i ljubomore.Jondža pokušava da ubedi Džihana da se vrati u vilu i da ta ulica i kraj nisu za njega.

Džihan nakon što od Jondže sazna za članak u novinama odlazi kod svoje sestre.Njih dvoje se raspravljaju, te on gubi svest i pada u bazen.Gulfem skače za njim i vadiga iz bazena.Gulru sa Mesude pakuje stvari u Džihanovu iznajmljenu kuću, te se pita zašto ga još nema..

Omer dolazi kod Gulru.Gulru je u šoku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *