Rishta Likhenge Hum Naya - 92. ep.- Ratan traga za dokazima!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 92. ep.- Ratan traga za dokazima!

By  | 

Diya govori Ishi da samo Ratan može da pobjedi u njenom slučaju.
Dok Ratan radi na slučaju, Diya mu donosi hranu. On odbije, muzika svira u pozadinu. Posle, on dolazi kod Diye, ima ideju. Moraju da rekonstruišu incident da bi dobili dokaze. Povede je do Mohaka i govori da ga udari kao da je Abhay. Mohak se plaši, ne želi to. Ratan mu kaže da snima onda, a Diya će njega udariti. Diya ga udari, Ratana boli. Potom uzme komad staklene flaše i pita je da ga udari. Diya mu zaprijeti time. Ratan veli da je ova njena ličnost opasna. CT nagovara advokata da pteuzme slučaj, on odbija, Diya će izgubiti.
Ratan veli da nemaju dokaz, Diya doda da kamere nisu zabilježile njen odlazak. Hoda ka njemu, Ratan vidi komad stakla i zaustavi je. Ona padne na njega, muzika svira. Ratan joj pokazuje komad stakla, siguran je da je Arpita podmitila obezbjeđenje i da je montiran snimak kamere. CT dajr knjigu iz prava Ratanu, veli da je podvukla neke najvažnije stvari, nada se da će pobjediti.
Diya pita Yasha da jede. Zašto toliko radi? Da li mu nedostaje Mohana? Yash veli da ga brine slučaj i ode. Diya govori Ratanu da mora spavati. On govori da ne može, ne smije biti greške u slučaju. Diya želi da vidi Mohanu, Yash pati. On veli da nije siguran u to, ipak je ona Arpitina kćerka.
Najava: Sakshi govori CT da se Mohak povrijedio na komad stakla. Ratan veli da je dobio dokaz, odnosno rupu u priči zahvaljujući njegovoj glumi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site