Roop: Mard Ka Naya Swaroop -16. epizoda- Proslava rodjendana

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop -16. epizoda- Proslava Rupovog rodjendana!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop -16. epizoda- Proslava Rupovog rodjendana!

Rup je uhvaćen tokom kradje manga. Čovek saznaje da je on Šamšerov sin, te ga pita ko ga je prevario da učestvuje u kradji.Rup se seća obećanja koje je dao dečacima i odbija da kaže njihova imena.Čovek kaže Rupu da krene sa njim i da će ga otac tući pred seljanima. Šamšer je srećan, misli da će Rup sada misliti poput lopova i da će mu to pomoći kad postane inspektor da bolje poznaje lopove.

Čovek dolazi, kaže Šamšeru da je Rupendra dobar dečko i daje mu torbu manga.Šamšer je ponosan na sina, jer seljanin nikome ne daje mango, a njima je dao mnogo.Himani pita Rupa šta je uradio da čovek promeni svoje mišljenje.Rup im govori kako se čovek dok ga uvodio u kući povredio, te mu je on pomogao i obradio povredu.Čovek je bio zahvalan što nije pobegao, već mu pomogao.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno