Roop-39. epizoda- Rup se protivi Šamšerovoj odluci!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop-39. epizoda- Rup se protivi Šamšerovoj odluci!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop-39. epizoda- Rup se protivi Šamšerovoj odluci!

Rup traži od Kamli da mu kaže istinu, govori joj da je sada odrastao i da može brinuti o njoj.Govori joj da je to njegova dužnost i njegovo pravo.Šamšer zove Rupa.Kamla mu signalizira da ništa ne kaže Šamšeru.Šamšer daje Rupu formular za prijavu na vojnu akademiju i pita ga da potpiše.Rup odbija.Šamšer ga pita da li se šali i podseća ga da ga je školovao kako bi postao bolji oficir od njega.Rup mu kaže da se ne šali, ne želi da studira na vojnoj akademiji, niti da bude policajac.

Šamšer ga podseća da mu je to obećao.Rup mu kaže da je i on njemu obećao, pa ipak prekršio obećanje.Rup cepa papire i kaže da je sam odlučio šta će da studira.Rup ga pita ko je tu otac od njih dvoje.Rup kaže da otac mora poštovati želje svog sina.Šamšer kaže da je trošio pola svoje plate na njega.Rup pita oca zašto želi da on radi po njegovim naredbama.Šamšer mu govori da se on nikad nije usprostavio svom ocu, a njegov otac njegovom dedi.Kamla mu kaže da se ne raspravlja.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site