Roop 40.epizoda-Rup tuče momka koji maltretira devojku!

Indijske Serije

Roop:Mard Ka Naya Swaroop- 40.epizoda-Rup tuče momka koji maltretira devojku!

By  | 

Roop:Mard Ka Naya Swaroop- 40.epizoda-Rup tuče momka koji maltretira devojku!
Rup hvata maramu.On prilayi momku I objašnjava mu da mora da promeni svoje razmišljanje prema ženama, ukoliko želi da bude pravi muškarac.Rup se herojski bori sa momkom I njegovim drugarima I pretuče ih.Palak I devojka su srećne.Rup traži od njih da plešu.Oni plešu.Palak se smeje.Devojka zahvaljuje Rupu.Palak kaže Rupu da je Dhariji on postao fan I da ne sme imati drugu drugaricu osim nje.

Devojka dolazi sa skuterom I blatnjava voda poprska Rupa I Palak.Palak je ljuta I kaže da joj je otac kupio skuter, a ne avion.Devojka ih ponovo poprska. Palak kaže Rupu da je uhvati.Devojka stane.Rup je gleda opčinjen njenom lepotom.

Devojka se izvine.Palak je pita da li je slepa I pita ko joj je dao dozvolu.Palak se svadja sa devojkom.Devojka želi da ošamari Palak, ali je Rup spreči.Devojka ga gleda.Rup kaže da prelepa devojka ne bi trebalo da koristi svoju ruku I tuče druge.Palak je ljuta.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site