Rup 186. epizoda! Rup i Išika otvaraju objekat "Kamlina kuhinja"

Indijske Serije

Rup 186. epizoda! Rup i Išika otvaraju objekat “Kamlina kuhinja”

By  | 

Rup 186. epizoda! Rup i Išika otvaraju objekat “Kamlina kuhinja”
Ba viče da Išikina i Rupova soba gore.Svi dolaze.Išika se onesvesti od dima.Rup je iznosi u naručju iz sobe.Išika se osvesti.Rup vidi u Šamširovim rukama sveću i šokiran je.Šamšer se budi.Svi ukućani su tu i u lošem raspoloženju.Šamšer ih pita šta im se desilo od ranog jutra.Išika se pomeri u stranu i on vidi zapaljenu zavesu.Šamšer je iznenadjen i izusti.“Požar u Rupovoj sobi?“.On zatim vidi sveću u svojoj ruci i iznenadjen je.

Rup mu govori da je toliko bio pijan da nije bio svesan toga šta radi, niti šta se dešava oko njega.Mogao je da zapali celu kuću.Kamla se umeša i kaže da je važno da je sve u redu.Šamšer kaže da je to njegova kuća i da može da je celu dekoriše, ali i celu zapali.Rup ga pita zar i familiju.Doda da je i porodica u njoj.Šamšer pita da li ta porodica brine za njega.On baca sveću i ljut odlazi.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site