Salim Anarkali – 20. epizoda - Salim preti da će se ubiti!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 20. epizoda – Salim preti da će se ubiti!

By  | 


Salim Anarkali – 20. epizoda – Salim preti da će se ubiti!
Anarkali plače i priseća se Salima i njegovih reči, svega što se dešavalo među njima odkako se on vratio u palatu. Brine da će njihova ljubav sve uništiti.
Đoda pozove Anar. Zabrinuta je za nju. Pita je zašto je tako napeta, nešto se dešava. Prvo je otišla u onaj lavirint znajući koliko je opasan. Sad se približila tronu… Nemoguće je da ona pravi takve greške, uvek pažljivo postupa. Nešto je muči. Anar je moli da joj oprosti, neće više praviti takve greške. Zamoli je da joj da slobodno par dana, jer čak ni ona ne zna tačno šta se dešava. Rećiće joj kad shvati. Đoda joj kaže da će čekati njen odgovor. Ona joj je kao ćerka, brine za nju.
Salim kaže Mahabatu da će ići u lov i gde god se budu nastanili putem, mora da se slavi. Pića mora biti u izobilju. Firduz i Anarkali će biti zadužene za zabavu.
Kasnije, Salim pošalje glasnika kod Anar. Ona ode kod Salima. On joj naredi da radi ono što je Firduz nauči. Ona se složi. Firduz joj zatraži da joj stavi nanogice za igračice. Ova je posluša. Firuz zaigra za Salima. Salim gleda u Anar. Opija se. Seća se kako ga je Anar svaki put odbila. Iznervira se i naredi svima, sem Anar, da napuste prostoriju. Počne da traži od nje piće i da baca svako koje mu ona donese. On je besno pita prihvata li njegovu ljubav i da postane njegova kraljica. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site