Salim Anarkali - 4. epizoda - Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 4. epizoda – Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva!

By  | 


Salim Anarkali – 4. epizoda – Anarkali i Đilan su proterane iz kraljevstva! 
Prevela: Jeca. 😀 

Svi su šokirani kad vide da je idol nestao. Akbar naređuje da se istraži ko je ukrao idola. Kanam se nasmeši, a onda zatraži dozvolu od Akbara da kaže nešto. Akbar mu dozvoli. Kanam kaže da zna ko je ukrao idol. On optuži Đilan. Svi su šokirani. Akbar je pita da li je to uradila. Đilan negira, ona nije lopov. Anarkali dotrči do nje i zagrli je. Đilan ponovi da nije ukrala. Anarkali kaže da su one došle iz malog sela i znaju kako je izgubiti Boga, one ne mogu nikome ukrasti Boga. Đoda je uverena da Đilan ne može to da uradi, Kanam je sigurno pogrešio. Rukaija kaže da se greši kad se sumnja u svoju porodicu i veruje strancima. Akbar zatraži od Abu Fazla da pretraži Đilaninu sobu. Amiđan zatraži od njega da kazni Đilan tako da bude primer svima. Rukaija potvrdi i doda da je Đoda pogrešila što joj je verovala. Može biti lopov, prevarant ili špijun.
Sutradan, Abu Fazl dovodi Đilan kao osumnjičenu pred Akbara. Kaže da je pronašao nakit idola u njenoj sobi. Izgleda da je ona ukrala idol, svi dokazi su protiv nje. Rukaija razmišlja da niko ne može da pronađe idol kog je ona sakrila. Đilan ponavlja da ništa nije uradila. Akbar je ućutkava i pita da li ima neko ko može da dokaže Đilaninu nevinost. Anarkali kaže da ona može. Ona počne da priča kako je jednom ona (Đilan) bila jako bolesna, a kad je čula da je ona (Anarkali) uzela tuđi novac da bi joj kupila lekove, otišla je i vratila novac. Ako može da rizikuje život da ne bi uzela tuđi novac, kako onda može da ukrade? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site