Salim Anarkali – 56. epizoda – Akbar odluči da kazni Anarkali!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 56. epizoda – Akbar odluči da kazni Anarkali!

By  | 

Salim Anarkali – 56. epizoda – Akbar odluči da kazni Anarkali!

Salimu je krivo što ne može da održi obećanje da se venča sa Anarkali pošto ide u boj i to kaže Anarkali. Ona mu kaže da prvo treba da obavi dužnost. On traži od nje da odradi “tilak” maču, doći će brzo i oženiti je. Ona odgovara da su ljubav i čekanje uvek povezani. On govori da je Đodino pravo da uradi “tilak” Akbarovom maču i da se moli za njegovu pobedu. Želi da on (Salim) da takvo pravo njoj (Anarkali). Anarkali odradi “tilak” i poželi mu da pobedi u svakoj bici i da zavlada srcem države. On poželi da Đoda i Akbar budu ponosni na njih.
Man Sing posećuje Manbai. Ona ga uplakana zagrli. Žali se na Salima i Anarkali. Man Sing je uverava da Akbar neće prekršiti svoje obećanje, samo će se ona udati za njega.
Anarkali pokloni Salimu svoju ogrlicu da ga čuva od uroka i da ga podseća na nju. On je zagrli, a potom ode.
Manbai kaže da je Salim jako tvrdoglav. Man Sing govori da su oni poznati po svom ponosu, neće trpeti ovu uvredu. Akbar će morati da natera Salima da je oženi.
Salim odlazi. Anarkali ga posmatra. U pozadini se čuje “Saanson pe likhdiya”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Manbai dođe u Anarkalinu sobu i kaže joj da ne brine, nije došla da je ubije. Da joj svoje narukvice i počne da priča o Salimovoj i njenoj (Anarkalinoj) prvoj bračnoj noći. Anarkali je opominje da ne treba to da priča, a potom je zapanjena što ova zna za venčanje. Manbai joj kaže da ona zna sve tajne. Anarkali joj objašnjava da se nisu venčali. Manbai joj kaže da nije bitno šta ona misli, već Akbar. Anarkali je šokirana i pita je da li je obavestila Akbara. Manbai je zaplaši šta će sve Akbar da joj radi, a potom joj kaže da se čuva. Anarkali plače. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site