Samo ti - 130. epizoda - Ranvir raskine veridbu sa Suhani!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 130. epizoda – Ranvir raskine veridbu sa Suhani!

By  | 

Samo ti – 130. epizoda – Ranvir raskine veridbu sa Suhani!

Prevod: Maja 😃

Deka govori Ranviru da ih je sve zastrašio, ali je ovaj verovao u njegov dolazak. Suda se zahvali nebesima što je Ranvir ipak pristigao, priznaje da je posumnjala. Počinje obred veridbe. Suhani stavlja prsten Ranviru i zatraži od njega isto, ali ovaj joj odgovara da nije poneo prsten za nju. Suhani mu poručuje da se ne šali, već je kasno. Ranvir govori Ragavu i Džonu da mu provere džepove u potrazi za prstenom. Ragav pretraži Ranvirov džep i izusti da prsten nije unutra. Ranvir napominje da je bacio prsten i polazi. Suhani ga zapitkuje kuda će. Ranvir joj poruči da misli šta god joj je volja. Suda priupita šta se događa, povoljno vreme za veridbu isteče. Ranvir pomahnitalo baci molitveni tanjir. Kamini ističe da je Ranvir počinio greh. Ranvir se okrene da ode, majka ga doziva. Suhani ga pita da li je napravila neku grešku, o čemu je reč. Mamta se obraća sinu: “Ranvire, sačekaj. Zašto se ovako ponašaš? Želeo si da je oženiš po svaku cenu. Nemoj nikog više da zavlačiš i odradi veridbu!”

Ranvir odgovara da ne želi zavlačiti nikoga, samo bi voleo istaći da nije sposoban za ovu odgovornost. On ne želi da nosi taj teret. Suhani ga upita o kakvom teretu govori kad su njih dvoje zaljubljeni. Ranvir saopštava da ne može da se ženi i posvećuje bilo kome, nije stvoren za to. Ragav se umeša, ali Ranvir ga ućutka i zatim upita svoju majku da li je srećna zbog ovog braka. Rošni se ubaci: “Nismo srećni, zato što ne želimo da jedini naslednik Oberoi porodice bude u braku s raspuštenicom. Nismo zadovoljni!”
Vikram veli da Mamta to neće reći, ali da isto to smatra. Oni imaju ugled u društvu i ne bi hteli da ga ugroze. Ranvir viče da niko iz porodice ne odobrava njihovu zajednicu.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno