Samo ti - 134. epizoda - Anš pravi nove smicalice!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 134. epizoda – Anš pravi nove smicalice!

By  | 

Samo ti – 134. epizoda – Anš pravi nove smicalice!

Prevod: Maja 😃

Da bi se odbranila od nasilnog Anša, Suhani ga udari staklenom flašom po glavi i gurne na pod. On zgrabi delić stakla i njime ubode Suhani, Ranvir utrčava unutra probudivši se iz noćne more i ispituje je da li je dobro. Suhani ga pita zašto je raskinuo njihovu veridbu ako je toliko zabrinut za nju. Ranvir je dovodi u svoju sobu i poručuje joj da bude unutra. On pušta glasne pesme, ukućani se okupljaju. Suhani mu govori da marljivo uči budući da sutradan polaže ispit.
Sledećeg jutra, svi rade ispit na fakultetu dok Ranvir sedi bez micanja. Profesor zapitkuje gde se Ranvir izgubio, zašto nije zabeležio nijedan odgovor. Anš dobacuje da je Ranvir postao beznadežan zbog ljubavi. U sebi prokomentariše da će Ranvirov čitav život postati prazan kao taj papir s ispita. Rea pohvali Ranvira što je izbacio Suhani iz svog života. Ranvir ističe da nikada neće primiti Reju u svoj život, ne želi nikakav odnos s njom.

Suhani stiže u kantinu fakulteta, a gnevna Rea joj pljusne vodu u lice i poručuje joj da se stidi pošto je zbog nje Ranvir pao ispit. Propituje je zašto se ponovo vraćala u Ranvirovu kuću, zar želi da mu upropasti lekarski san. Suhani samouvereno govori da će Ranvir postati lekar, a što se tiče njihovog odnosa – ugašena je samo veridba, ali ne i njihova ljubavna veza. Ode. Rea se požali Vikrantu o ovome preko telefona. Vikrant je uverava da će razrešiti sve njene muke i nedoumice.

Nastavak na sledecoj strani

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site