Samo ti - 162. epizoda - Ranvir dovodi Suhani svojoj kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 162. epizoda – Ranvir dovodi Suhani svojoj kući!

By  | 

Samo ti – 162. epizoda – Ranvir dovodi Suhani svojoj kući!

Prevod: Maja 😃

Ranvir uverava Suhani da će joj uvek biti oslonac i da će biti uz nju večno. On čvrsto drži njenu ruku, ne želi da je ispusti. Rakeš odlazi kući sa svojim ukućanima. Suhani priznaje Ranviru da je presrećna što će postati njegova supruga, čeznula je za tim. Ranvir primi poruku o dešavanjima u svojoj kući i požuri natrag sa Suhani.
Tamo, Rea preti da će izgoreti u plamenu. Mamta je preklinje da se sabere i da popriča s njom. Rea nju okrivljuje za sve — zbog njenih reči je Ranvir odustao od venčanja. Ranvir stiže i pita Reju da li je poludela, šta to radi sebi. Rea zapomaže: “Došao si. Znala sam da ćeš doći i da ćeš reći da me voliš, iako to ne pokazuješ!”

Ranvir se izjašnjava da je voli, ali kao prijateljicu isključivo. Suhani utrčava unutra i zabezekne se ugledavši Reju unutar vatrenog kruga i s pištoljem u ruci. Rea se razbesni kad je uoči i naređuje joj da se izgubi iz kuće, naziva je svojim neprijateljem. Ona veruje da će se Ranvir njoj vratiti ako bude ubila Suhani. Ranvir ističe: “Doveo sam ovde Suhani kako bi se prisetila vašeg drugarstva!”
Kapur zapoveda stražarima da izbace Suhani iz kuće. Ranvir drekne da niko ne sme dodirnuti Suhani. Rea upozorava da će se ubiti ako joj Ranvir bude prišao. Ranvir joj govori da ga upuca ako je besna na njega i hoće da ga povredi. Rea jadikuje: “Ukoliko ne mogu da postanem tvoja, dopusti mi da se ubijem!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno