Samo ti - 179. epizoda - Anš je UBIJEN!

Indijske Serije

Samo ti – 179. epizoda – Anš je UBIJEN, Rakeš završi u komi!

By  | 

Prevod: Maja. Hvala! 😃

Kod kuće, Vikrant saopštava Mamti da se razveo od nje i ponižava je rečima da je ona odavno trebalo da napusti kuću i da će je u narodu pamtiti kao raspuštenicu. Anš se naslađuje i smeška, Ranvir ga steže za gušu i pita ga hoće li se smejati. Aša i Vikrant ubeđuju Ranvira da prestane. Suhani se isto umeša, ali je Ranvir otrese sa sebe i optužuje da je izgubila pravo na prigovor. Anš pokuša da pobegne, ali ga Ranvir pogodi saksijom i onesposobi. Deka preklinje Ranvira da se smiri i naziva ga svojim ljupkim unukom. Suhani govori Ranviru da razmisli kako će proći ona i Mamta ako on završi u zatvoru. Ranvir vikne na nju da se pomeri i nastavlja da trči za Anšom.
U celoj toj zbrci, Rakeš pokuša da zgrabi Ranvira; međutim, Ranvir ga snažno odgurne od sebe i tako Rakeš udari o zid izgubivši svest. Ukućani su preneraženi. Hani dotrči noseći pištolj i zapreti da će upucati Ranvira ako bude usmrtio Anša. Ranvir tvrdi da će ubiti Anša pre nego što Hani stigne povući obarač. Aša i Vikrant naređuju Hani da spusti oružje. Hani nikoga ne sluša, samo zatvori oči i ispali metak (ciljajući na Ranvira). Međutim, metak pogodi ANŠA u grudi! Vikrant uzvikne njegovo ime, Anš se sruši na zemlju bez svesti. Oni pozivaju hitnu pomoć, Anš je prevezen u bolnicu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site