Samo ti - 232. epizoda - KRAJ SERIJE!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 232. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Samo ti – 232. epizoda – KRAJ SERIJE!

Prevod: Maja 😃❤

Kod kuće, Rakeš zapitkuje Suhani zbog čega je zabrinuta. Suda tvrdi da će Suhani brinuti sve dok je Ranvir u njenom životu. Utom se začuje zvono na vratima, Ranvir ulazi u kuću sa članovima svoje porodice. Džon i Ragav stavljaju poklone na sto. Rakeš naređuje Ranviru da ode, ne želi slušati njegovu predstavu. Ranvir sklapa ruke pred njim molećivo i izvinjava se što ga je nehotično povredio, objašnjava da je danas došao jedino da zatraži oproštaj. Rakešu nije jasno otkud se Ranvir sada izvinjava. Ranvir veli da osoba mora zatražiti oproštaj čim uoči svoje greške. Potom sklapa ruke pred Sudom, Dadi i Išanom i svima njima se izvinjava. On govori Išanu: “Žao mi je. Bio sam tvoje nadahnuće, ali zapravo svima treba da bude Suhani nadahnuće!”

Suhani zaplače, ali skreće pogled. Ranvir joj se približi i obraća: “Mnogo sam te povredio, iskreno ne znam kako da te zamolim za oproštaj. Osećam da me još uvek voliš i da tvoje srce kuca za mene, želim da vidim u tvojim očima tu ljubav istu kao ranije. Obećavam da ću se otarasiti svoje sujete i gneva, sve ću raditi kako mi ti narediš. Molim te da pružiš poslednju priliku našem odnosu!”
Suhani ga odbije smatrajući da se on nikada neće promeniti i da će prekršiti svako izrečeno obećanje. Ranvir izjavljuje da je spreman da se promeni i da ostavi svoj bes i sujetu za sobom tako da će postati onakav kakvim ga ona zamišlja. Rakeš ga opomene: “U redu, kazao si šta si imao i čuo si njenu odluku. Sada odlazi!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno