Samo ti 96.epizoda! Anš odlazi kod Rakeša!

Indijske Serije

Samo ti 96.epizoda! Anš odlazi kod Rakeša!

By  | 

Samo ti 96.epizoda! Anš odlazi kod Rakeša!

Suhani vidi Ranvira kako dolazi u njenu sobu. Ona mu kaže da ne ulazi, ona je udata i on ne sme da joj se približava. On joj kaže da neće, jer je to obećao sebi. On odlazi iz sobe i pita je da ga pozove ako joj nešto treba.

Rakeš govori porodici da je Suhani najverovatnije zauzeta oko proslavaljnja Holija sa porodicom i da im se zato ne javlja. Ans dolazi i govori u da mora da razgovara sa njim.On gubi ravnotežu i Rakeš u pomaže da sedne. Ans mu u pijanom stanju govori da je Suhani u Ranvirovoj kući. Rakeš je šokiran.
Ranvir želi da se igra sa Holi bojama majkom, ali ona odbija i govori mu da to čini sa ljudima koje joj je doveo u kuću.Ona u kaže da ne može da podnese Anša i Ašu u svojoj kući ni na sekund.Ona govori Ranviru da će ih izbaciti. Ranvir je zaustavlja i kaže da to nije dobro za Suhani. Mamta ga podseća da je ona Ašina snaja i da će ići sa njima. Pita ga da li za Suhani brine više nego za svoju majku.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Suhni pita Ranvira gde je Anš. Ranvir se pita da li je Suhani zaista prihvatila taj brak. Sa druge strane, Suhani brine da li je Anš otišao kod Rakeša.Ranvir dolazi pijan u Suhaninu sobu. Suhani mu kaže da ide. On joj govori da ona pokazuje brigu za Anša i to ga povredjuje. On joj kaže da ona samo njenu pripada. Suhani je šokirana, kaže da je pijan i pita ga šta je uradio Anšu. Ranvir joj kaže da prestane da brine za njega…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site