Šampion – 100. i 101. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 100. i 101. epizoda

By  | 

Šampion – 100. i 101. epizoda

100. epizoda: Kerem i Nesli daju sve od sebe da stupe u kontakt sa Sunom kako bi je nagovorili da dođe na dvostruko venčanje. Kavkaz je zabrinut za svoje loše zdravstveno stanje i budućnost svog sina te zbog toga odluči da zauvek ostavi boks, i to saopšti Zaferu. U želji da pomognu jedna drugoj, Nesli i Selvi poklone venčanice jedna drugoj. Selvi teši Zafera zbog malog broja zvanica na njihovoj svadbi. McVardi uspe da isprovocira Kavkaza koji donosi odluku da ipak izađe na svoj poslednji meč. Suna obeća Kavkazu da će se vratiti čim se zdravstveno stanje njenog oca poboljša.

101. epizoda: McVardi je nervozan pošto se Kavkaz još uvek nije odazvao povodom njegovog poziva na meč. Trener ga uverava da će Kavkaz prihvatiti njegov izazov. Suna zamoli Kavkaza da polako spremi Kerema na najgori mogući scenario u vezi njegovog bolesnog dede. Zafera obaveste da je moguće da će se Kerem plasirati u ligu prvaka i on je jako uzbuđen. Nakon što od Nesli sazna istinu o njegovom dedi, Kerem insistira da otputuje u Nemačku. Kavkaz ga nagovara da ostane u Turskoj i da izlaskom i borbom na sledećem meču osigura sebi dobru budućnost.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno