Šampion 13. i 14. epizoda!

Šampion - Şampiyon

Šampion 13. i 14. epizoda!

By  | 

Šampion 13. i 14. epizoda!

13 epizoda

Neslihan je odlučna priznati Kavkazu svoja osećanja, iako je Selvi odgovara od toga. Kavkaz je šokiran dolaskom policajaca koji su došli da odvedu njegovog sina. Guneš moli tatu da dođe po njega pre nego što padne mrak, a Kavkazu izmiče tlo pod nogama. Muđela dobija službeno pismo koje ne uspeva sakriti od Serhata, pa Serhat tako saznaje da je prodala njegovu porodičnu kuću.

14 epizoda
Kavkaz na sve načine pokušava doći do Guneša, ali mu Suna ne dopušta. Tansel nudi Zaferu dogovor i obećava da će Kavkazu vratiti Guneša, ukoliko pristane na pet nezakonitih borbi u kavezu. Suna je zaprepaštena kada ugleda Tansela izranjavanog i ne sluti da je on ucenio i isprebijao Zafera. Neslihan moli brata da joj oprosti zbog njene zabranjene ljubavi prema Kavkazu. Zafer je ljut na Selvi što mu je prećutala tajnu njegove sestre.

Sve epiyode serije Šampion

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site